Sorteer op

 


Meisjes vestjes

Eindeloos combineren met baby of kinder vestjes! Een meisjes vest voelt zacht aan, heeft vaak een goede pasvorm en is ideaal te combineren met ander outfits. Ee vestje is ideaal voor zowel de winter als de zomer. In de winter geeft een vest extra warmte binnenshuis, terwijl een vestje in de lente en zomer juist een perfecte jas is. Hij&Zij boutique verkoopt vestjes van de mooiste merken zoals Petit oh, Mac Ilusion, Wedoble, Babidu, Laranijnha en Pangasa.


Baby vestjes

Een baby vestje zorgt ervoor dat uw kindje heerlijk warm blijf. Het is eigenlijk een soort jasje met mouwen. Het voordeel van een vestje is dat het ook als kledingstuk gedragen kan worden. Bijvoorbeeld over een romper of over een jurkje. U kunt er oneindig mee combineren. Baby vesten kunnen het hele jaar door gedragen worden. In de winter kan het vestje in huis gedragen worden voor extra warmte en in de zomer is het perfect als jasje. Daarom is een vestje onmisbaar in de garderobe van uw kleintje.


Gebreide babyvestjes
De gebreide baby vestjes zijn zeker een musthave voor jou pasgeboren kleine meisje. De vestje worden gemaakt van de meest zachte en materialen. Zo worden de gebreide vestjes van Mac Ilusion gemaakt van 100% katoen. Omdat pasgeboren baby's alleen nog maar kunnen liggen is het heel belangrijk dat de babykleertjes van zachte materialen gemaakt zijn en dat ze comfortabel zitten. Katoen is een zacht en luchtdoorlatend product, heerlijk en confortabel voor jou kleintje.
 

 

 

 

© 2015 - 2024 Hij & Zij boutique | sitemap | rss