per pagina
Sorteer op
    1 - 50 van 60 resultaten
  • 1
  • 2

 

SHOP SALE >>


Condor maillot online

In de koudere seizoenen dragen meisjes maillots onder hun rokjes of jurkjes Een maillot is niet alleen lekker warm, maar ook nog eens leuk om te zien. Hij&Zij boutique heeft exclusieve maillots in prachtige kleuren en designs. Maillots met strikken, poppoms en prachtige opengewerkte maillots. Ook in onze collectie hebben effen baby maillots of met kabel in mooie zachte kleuren. Condor maakt naast de geweldige maillots ook sokken en kniekousen. De Condor maillots zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit!


Over Condor

Cóndor-CND is een kindermodemerk  in kniekousen, sokken en maillots. Condor wordt ontworpen en gemaakt in Barcelona. Condor bied na vele jaren ervaring een geweldige collectie van de allerbeste kwaliteit. De collecties worden voornamelijk gemaakt van Natuurlijke materialen en worden zorgvuldig afgewerkt. Exclusieve ontwerpen en een universum van kleuren maark  de Condor beenmode zo uniek. 


Condor maillot online bestellen

Bij Hij&Zij boutique shop u de leukste Condor maillots online. Bestel eenvoudig en snel. Wij verzenden uw pakketje binnen 1-2 werkdagen. Vragen over de kniekousen of misschien de maat? Wij helpen u graag.

© 2015 - 2024 Hij & Zij boutique | sitemap | rss