Babidu

Het assortiment  van Babidu is ontworpen en gemaakt met ecologische materialen van de hoogste kwaliteit. De producten zijn gemaakt van 100% gekamde en verdichtte katoen. Verdichten is het proces waardoor het krimpen van het kledingstuk vermeden wordt. Het product wordt hierdoor sterker en verkrijgt tevens een hogere duurzaamheid. Het eindresultaat is een product dat de hoogste kwaliteit, comfort en zachtheid voor alle kleintjes biedt. Babidu denkt altijd aan de delicate en gevoelige babyhuid. Een echte musthave zijn ze rompers met kraagjes en mogen niet ontbreken in de kledingkast van jullie kleine.

Condor

Cóndor-CND is een kindermodemerk  in kniekousen, sokken en maillots. Condor wordt ontworpen en gemaakt in Barcelona. Condor bied na vele jaren ervaring een geweldige collectie van de allerbeste kwaliteit. De collecties worden voornamelijk gemaakt van Natuurlijke materialen en worden zorgvuldig afgewerkt. Exclusieve ontwerpen en een universum van kleuren maark  de Condor beenmode zo uniek. 

Cordel

Cordel is een prachtig merk die allen items uniek maken. Alle blouses, bloomers, rokjes en jurkjes zijn gemaakt van practige stoffen en afgewerkt met de mooie details. 

Konges Slojd

Konges Slojd is gevestigd in Denemarken, en staat voor kwaliteit, functionaiteit en eenvoud, De producten worden geproduceerd in goede werkomstandigheden. Elk item wordt in de detail afgewerkt. Konges Slojd garandeerd dan de items 100% kwaliteit hebben.

Laranjinha

Laranjinha is een portugees merk met prachtige baby en kinder kleding. Ze hebben elk seizoen weer een prachtige keuze uit babypakjes en prachtige kinderkeding. Alle baby en kinderkleding worden gemaakt van de mooiste materialen. y are comfortable.

Mac Ilusion

Mac Ilusión is opgericht in 1969. Vanaf dit moment weten zij baby’s 0 tot 36 maanden stijlvol te kleden. De kleding is comfortabel en veilig voor de allerkleinsten. Ervaring, innovatieve ontwerpen en hoge kwaliteit hebben Mac Ilusión tot een toonaangevend internationaal bedrijf gemaakt. De babykleding "een tweede huid". Machines die het mogelijk maken kledingstukken te maken zonder naden die een maximaal comfort en aanpassingsvermogen aan het lichaam van elke baby garanderen, zijn opgenomen. Samen met het brede kleurengamma kunnen ze de meest complete collectie op de markt hebben.

Martin Aranda

 Martín Aranda is een kinderkledingbedrijf met meer dan 50 jaar ervaring op dit gebied. Onze oorsprong gaat terug tot 1965, met de oprichting van de onderneming Martín Aranda and Sons. Meer dan vijf decennia kleden de kleine koningen van het huis, altijd met behoud van onze vaste toewijding aan topkwaliteit, design en moderniteit. 

Pangasa

Pangasa Baby is een bedrijf dat zich sinds 1973 richt op het ontwerpen en produceren van babykleding. Het productiecentrum is gevestigd in Baza, een charmant stadje in de Altiplano van Granada. In onze fabriek ontwikkelen we het hele productieproces, waarbij we kledingstukken maken met grondstoffen van de hoogste kwaliteit, met gebruik van state-of-the-art technologie die de realisatie van kleding mogelijk maakt zonder naden.

 

Paz  Rodriguez

PAZ Rodríguez ontwerpt en vervaardigt baby kindermode met een eigen, delicate en elegante stijl gebaseerd op aandacht voor detail en ambachtelijke ervaring. Het bedrijf bestaat als sind 1970.

Het merk is een toonaangevend internationale bedrijf op het gebied van baby kindermode, omdat het trouw blijft aan zijn traditie van traditie en ambachtelijke productie, samen met zijn waarden van verbetering, eerlijkheid en inzet.

Bovendien worden de collecties ontworpen en vervaardigd in Spanje , waarbij processen en handwerk worden gecombineerd met geavanceerde technologie en geavanceerde infrastructuren.

De baby- en kinderkledingcollecties en accessoires voor kinderverzorging bevatten unieke gebreide ontwerpen, exclusieve prints en een grote verscheidenheid aan tijdloze kledingstukken aangepast aan nieuwe trends.

Wedoble

Wedoble maakt klassieke, verfijnde kleding voor baby's vanaf de geboorte tot twee jaar, met de nadruk op comfort, zachtheid en mooie aandacht voor details.   

© 2015 - 2023 Hij & Zij boutique | sitemap | rss