Sorteer op

Baje Studio

Baje studio, een uniek en duurzaam merk gemaakt voor kinderen en baby's. Baje Studio zet zich in voor het ontwerpen van luxe kleding, met unieke en hoogwaardige collecties. Baje Studio ontwerp collecties die uniek en tijdloos zijn, maar ook volgens de laatste trends. Van onze linnen blouses tot zacht gebreide broeken en rokken. Baje Studio onderscheidt zich door unieke stoffen en acctenten te gebruiken.


Het ontstaan van Baje Studio

Lauraine en kim zijn de drijvende krachten achter het merk Baje Studio. Laurine en Kim zijn gepassioneerd over alle fasen waar kinderen doorheen gaan in het begin van hun jonge leven. Lauraine, een “mama-to-be’’ en Kim, moeder van twee prachtige meisjes, houden er van om te weten wat kinderen graag dragen, wat ze fijn en comfortabel vinden en hoe ze zichzelf aan andere presenteren. In andere woorden: een spiegelbeeld. Jouw kind weerspiegelt zichzelf, of liever de Baje collectie. Bij elke collectie die Baje Studio uitbrengt, is elk product van belang. De ontwerpers van Baje Studio bestuderen de functionaliteiten en het ontwerp van elk kledingstuk grondig, De twee dames bepalen de collecties niet zelf, maar doen dit samen. “Baje is zoveel ons verhaal, als jouw verhaal en het verhaal van iedereen die Baje Studio waardeert."


Nieuwe Zomer collectie Baje Studio

De nieuwe zomercollectie 2024 van Baje Studio is een prachtige uitgebreide zomercollectie met items die eindeloos te combineren zijn. Mooie luchtige tule rokjes die te combineren zijn met veel items uit de nieuwe zomercollectie van Baje Studio. Een echte aanrader is het Baje studio tule rokje Lou deze is leuk te combineren met de Baje Studio sweater Miara. Bij Hij&Zij boutique is dit leuke set ook als set te bestellen via de volgende link: Baje Studio Milou set. Onze favoriete serie is de serie met de creme 3D stof van Baje Studio. De prachtige Baje Studio jurk YalaBaje Studio blouse Neale en de Baje Studio rok Anna. De Baje Studio jurk yale is een prachtige jurk die je al snel het najaar kan dragen. De Baje Studio blouse Neale en de Baje Studio rok Anna zijn prachtig om als set te dragen. De Baje Studio rok Anna en de Baje Studio blouse Neale zijn ook als set te bestellen via de volgende link: Baje Studio set Nelianna.


Baje Studio Lila 

Baje Studio staat bekend om de neutrale kleuren in de kleding lijn. In de nieuwe zomercollectie 2024 hebben ze een prachtige lila serie. Mooi tule rokjes, gebreide truien en prachtige linnen blouses. De Prachtige Baje Studio tule rok Esmaralda is leuk te combineren met de Baje Studio knit top gini en de Baje studio blouse Delan. De Baje studio rok Esmaralda en de Baje studio top Gini is ook als set te bestellen via de volgende link: Baje Studio set Geralda.


Service bij Hij&Zij boutique.nl

Wij van Hij&Zij boutique doen er alles aan om jouw shop ervaring bij ons met zoveel mogelijk plezier te laten verlopen!

Als jij je Baje Studio kleertjes betel zal je dit binnen 1-2 werkdagen in huis verwachten. Heb je de Baje Studio kleertje eerder nodig laat het ons gerust weten kunnen we kijken wat mogelijk is.

Leuk om te weten! Maak een accout via de webwinkel aan en spaar mee in onze Hij&Zij Spaarclub voor leuke kortingen! Heb je al een account spaar je automatisch mee.

Wij wensen je veel shop plezier!


 

 

 

© 2015 - 2024 Hij & Zij boutique | sitemap | rss