Sorteer op

SHOP SALE >>

Unisex babykleding

Wat unisex babykleding onderscheidt van babykleding die specifiek voor jongens of meisjes is, is dat het neutrale kleuren heeft. Vaak is dit off-white en grijs of zand. Wij verkopen de unisex babykleding alleen in kleine maatjes, omdat het na de geboorte leuker is om je kleine in het roze of blauw te steken. Voor pasgeboren babies zijn comfortabele unisex babykleertjes erg fijn. Onze merken Mac Ilusion, Wedoble, Laranjina, Babidu, Granlei, Patachou  maken prachtige unisex babypakjes voor de eerste maanden.


Gebreide babypakjes of setjes

Wat zo fijn is aan de gebreide babypakjes of setjes, ze zijn gemaakt van de meest zachtste materialen. De meeste merken maken in de zomer de gebreide pakjes of setjes van 100% katoen. In de winter gebruiken veel merken 100% dralon, dit is iets warmer en voelt nog zachter aan als katoen. Heerlijk voor de winter dus. De gebreide babypakjes zijn verkrijgbaar in de maatjes 50 - 68. De gebreide pakjes of setjes zijn verkrijgbaar als boxpakje of 2 delig. Mac Ilusion heeft zelf setjes met bijpassend mutsje en of slofjes. De gebreide setjes zijn ook erg leuk om cadeau te doen. Is het een cadeautje of kraamcadeautje geef dit aan ons door en wij maken er een leuk cadeautje van.


Unisex babykleding: ideaal kraamcadeau

Unisex babykleding is een ideaal kraamcadeau. Het is neutrale babykleding, dus past bij zowel een babymeisje of een babyjongen. Unisex babykleding heeft geen uitgesproken kleuren of details en valt  altijd wel in de smaak bij aanstaande of nieuwe ouders. Unisex babykleding komt bij ons over het algemeen in complete baby setjes. De gebreide setjes van Mac Ilusion zijn twee, drie of soms zelfs vier delig. De gebreide setjes worden geleverd in een mooie cadeau doos. Zeker een aanrader om het als kraamcadeau weg te geven!


Unisex babykleding kopen bij Hij&Zij boutique

Uw unisex babykleding koopt u bij ons makkelijk en veilig. Is het een cadeautje of kraamcadeautje, wij pakken het graag gratis voor in. Wij leveren de unisex babykleding binnen 1-2 werkdagen. U kunt het binnen 14 dagen retour sturen wanneer het toch niet zou bevallen. U kunt uw cadeautje of kraamcadeautje ook direct naar de ontvanger laten sturen met een felicitatie erbij. U heeft ruime keuze uit ons assortiment unisex babykleding. En u kunt kiezen voor achteraf betalen. Wel zo makelijk!

 

 

© 2015 - 2024 Hij & Zij boutique | sitemap | rss