Onze winkel aan huis...

13-04-2021

Wij hebben sinds een jaar een gezellig winkeltje aan huis en zijn elke maandag, donderdag en vrijdag open. Maandag van 9:00 - 11:30, donderdag van 9:00 - 17: 00 en de vrijdag van 13:30 - 21:00. Naast deze dagen is het mogelijk om op afspraak bij ons te komen shoppen. Bij Hij&Zij boutique vind je een groot assortiment aan babykleding en accessoires. Onze favoriete merken zijn Mac Ilusion en Wedoble. Deze prachtige merken bieden een ruime keuze aan gebreide babypakjes met bijpassende mutsjes en babyslofjes. Naast deze merken is Condor een geweldig merk met een ruime keuze aan maillots, kniekousen en sokken. Vindt je het leuk om de collectie te komen bekijken? Kom gerust bij ons langs. Wij staan voor je klaar...

Wie is het gezicht achter Hij&Zij boutique...

13-04-2021

Mocht je me nog niet kennen, ik ben Klarinda, 31 jaar, getrouwd met de leukste man en mama van drie prachtige kinderen. Joel (8) - Lois (6) en Anna (2)

Sinds 2015 ben in eigenaar van Hij&Zij boutique.nl. Onwijs leuk om naast mijn gezin elk seizoen de leukste outfits samen te stellen. Sinds een klein jaar werk ik samen met mijn zus. Super leuk en gezellig! Annalies is 32 jaar en mama van twee stoere boys. Naast het inpakken van jullie bestellingen staat zij elke maandag, donderdag en vrijdag klaar om jullie te helpen in ons gezellige winkeltje aan huis. 

Nieuwsgierig naar ons winkeltje aan huis? Kom gezellig bij ons langs!

  •  
© 2015 - 2024 Hij & Zij boutique | sitemap | rss