Mac Ilusion

 

JONGENS 30% >>

 

MEISJES 30%>>

 

SALE 50%-70% >>

 

Mac Ilusion

Mac Ilusión is opgericht in 1969. Vanaf dit moment weten zij baby’s 0 tot 36 maanden stijlvol te kleden. De kleding is comfortabel en veilig voor de allerkleinsten. Ervaring, innovatieve ontwerpen en hoge kwaliteit hebben Mac Ilusión tot een toonaangevend internationaal bedrijf gemaakt. De babykleding "een tweede huid". Machines die het mogelijk maken kledingstukken te maken zonder naden die een maximaal comfort en aanpassingsvermogen aan het lichaam van elke baby garanderen, zijn opgenomen. Samen met het brede kleurengamma kunnen ze de meest complete collectie op de markt hebben.


Gebreide pakjes Mac Ilusion
De gebreide baby pakjes van Mac Ilusion zijn zeker een aanrader voor uw pasgeboren kleintje. De babypakjes worden in de winter gemaakt van Gemaakt van 100% dralon. Dralon is: Warm & zacht, Zeer huidvriendelijk, Kleurvast, Makkelijk wasbaar, Snel drogend. In de zomer maakt mac Ilusion de pakjes van 100% katoen. Omdat pasgeboren baby's alleen nog maar kunnen liggen is het heel belangrijk dat de babykleertjes van zachte materialen gemaakt zijn en dat ze comfortabel zitten. 


Mac Ilusion combineren

Weet je wat zou leuk is aan Mac Ilusion?! Je kan de items eindeloos combineren met de artikelen van Mac Ilusion maar natuurliijk ook met onze andere merken. De vestje van Mac Ilusion zijn echt toppers deze kan je ze combineren met de jurkjes, bloomers, broekjes of een rokje. Maak de look compleet met een romper met kraagje.


Mac Ilusion online
De gebreide baby pakjes van Mac Ilusion bestel je gemakkelijk en snel bij onze webshop. De gebreide pakjes van Mac Ilusion zijn verkrijgbaar in de maatjes 50 - 68. Wij leveren de gebreide pakjes binnen 1-2 werkdagen. De Setjes van Mac Ilusion zijn ook erg leuk om cadeau te doen.

 

Sorteer op
© 2015 - 2024 Hij & Zij boutique | sitemap | rss