Sorteer op
Sorteer op

 Babidu

Het assortiment  van Babidu is ontworpen en gemaakt met ecologische materialen van de hoogste kwaliteit. De producten zijn gemaakt van 100% gekamde en verdichtte katoen. Verdichten is het proces waardoor het krimpen van het kledingstuk vermeden wordt. Het product wordt hierdoor sterker en verkrijgt tevens een hogere duurzaamheid. Het eindresultaat is een product dat de hoogste kwaliteit, comfort en zachtheid voor alle kleintjes biedt. Babidu denkt altijd aan de delicate en gevoelige babyhuid. Een echte musthave zijn ze rompers met kraagjes en mogen niet ontbreken in de kledingkast van jullie kleine.


Babidu meisjes online

U kunt voor babykleding en kinderkleding naar de winkel gaan, maar veel leuker is om online op internet de leukste babykleding aan te schaffen. Dit laaste is natuurlijk een uitkomst. Geen gedoe met parkeren en vanuit je stoel de mooiste en liefste babykleertjes bestellen. Babidu biedt  de mooiste kleertjes voor zowel jongens als meisjes. Gemaakt van ecologische materialen van de allerhoogste kwaliteit. Elk jaar streven ze ernaar om de klanten te verrassen met een mooie en stijlvolle collecties.


Babidu rompers met kraagjes

De rompers met kraagjes vqn Babidu mogen niet ontbreken in de kledingkast van uw kleintje. Deze basis rompers met kraagjes kan je eindeloos combineren. De rompers zijn verkrijgbaar in diverse varianten voor zowel jongens als meisjes. De rompers zijn gemaakt van heerlijk zacht katoen. Bij Hij&Zij boutique zijn de rompers verkrijgbaar in maatjes 50 - 92. 

© 2015 - 2023 Hij & Zij boutique | sitemap | rss