OVER CONDOR

Cóndor-CND is een kindermodemerk  in kniekousen, sokken en maillots. Condor wordt ontworpen en gemaakt in Barcelona. Condor bied na vele jaren ervaring een geweldige collectie van de allerbeste kwaliteit. De collecties worden voornamelijk gemaakt van Natuurlijke materialen en worden zorgvuldig afgewerkt. Exclusieve ontwerpen en een universum van kleuren maark  de Condor beenmode zo uniek. 


Condor sale 

Ook met korting shop u bij Hij&Zij boutique de leukste items. In de sale van condor gaan de artikelen vanaf 0 maanden - 4 jaar. Dat je met flinke korting kunt shoppen betekent ook dat niet alle maten beschikbaar zullen zijn. De verkoop zal hard gaan dus wees er snel bij! In onze outlet shop je voor zowel meisjes als jongens. Zijn de kriebels voor het koopjesjagen al begonnen? Bij Hij&Zij boutique bestel je eenvoudig en snel. Wij verzenden uw pakketje binnen 1-2 werkdagen. Vragen over de kniekousen of misschien de maat? Wij helpen u graag.


Condor exclusieve maillots en kniekousen

In de koudere seizoenen dragen meisjes maillots of kniekousen onder hun rokjes, jurkjes of bloomers. Een maillot is niet alleen lekker warm, maar ook nog eens leuk om te zien. Hij&Zij boutique heeft exclusieve maillots in prachtige kleuren en designs. Maillots met strikken, poppoms en prachtige opengewerkte maillots. Ook in onze collectie hebben effen baby maillots of met kabel in mooie zachte kleuren. De kniekousen van condor zijn ook verkrijgbaar in prachtige designs wat je outfit van uw kleine helemaal of maakt. 


Condor kniekousen

Ze zijn zo fijn, de kniekousen van Condor. De kniekousjes zijn verkrijgbaar in diverse varianten en kleuren. Condor ontwerpt kniekousjes van de allerbeste kwaliteit. Kniekousjes met strikken, kniekousen met pompoms en de bekende opegewerkte kousjes. De condor kniekousjes zijn als verkrijgbaar voor de allerkleinste. Enorm fan zijn wij van deze kniekouden die je eindeloos kan combineren en die de outfit van jou kleine compleet maakt. Een groot deel van de Condor kniekousjes zijn verkrijgbaar vanaf maatje 000 (0-3 maanden) - 4 (4 jaar). Ook ideaal om de sokjes of kousen cadeau te geven, een ideaal kraamcadeautje dus.


Condor maillots online

In de koudere seizoenen dragen meisjes maillots onder hun rokjes of jurkjes Een maillot is niet alleen lekker warm, maar ook nog eens leuk om te zien. Hij&Zij boutique heeft exclusieve maillots in prachtige kleuren en designs. Maillots met strikken, poppoms en prachtige opengewerkte maillots. Ook in onze collectie hebben effen baby maillots of met kabel in mooie zachte kleuren. Condor maakt naast de geweldige maillots ook sokken en kniekousen. De Condor maillots zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit!

 

© 2015 - 2024 Hij & Zij boutique | sitemap | rss