Baje Studio

Het is het eerste seizoen dat we het prachtige merk Baje Studio verkopen. Wij werden verliefd om het merk om de prachtige items die ze ontwerpen. Mooie unieke modellen van stoffen van de allerbeste kwaliteit. Lauraine en kim zijn de drijvende krachten achter het  Nederlandse merk Baje Studio. 

Hij&Zij boutique heeft dit seizoen voor jullie van Baje Studio een mooie collectie samengesteld. De mooiste iterm van Baje Studio die je eindeloos met elkaar kan combineren. Wij laten jullie in deze blog een selectie zien uit de nieuwe zomercollectie van Baje Studio. 

Baje Studio Lila

De nieuwe zomercollectie 2024 van Baje Studio heeft een mooie lila lijn. Wij hebben hier drie prachtige items uit geselecteerd. De Baje Studio lila items zijn leuk met elkaar te combineren maar ook zeker los met andere items uit de nieuwe zomercollectie van Baje Studio. Een prachtige combinatie is de Baje Studio tule rok Esmaralda met de Baje Studio top Gini. Deze items zijn los te bestellen maar ook als set. De Baje Studio rok Esmaralda kan ook leuk gecombineerd worden met de Baje Studio Blouse Dilan. De Baje Studio Blouse Dilan is een heerlijk luchtige linnen lila blouse met een korte mouw voor meisjes in de maten 74 t/m 140.

    


Baje Studio 3D print

Baje Studio heeft in de nieuwe zomercollectie mooi items met een 3D bloemen stof. Een unieke stof uit de nieuwe zomercollectie van Baje Studio. De stof heeft een mooie creme kleur met 3D bloemen. Uit deze collectie van Baje Studio hebben wij de Prachtige Baje Studio Yala jurk, de Baje Studio Neale blouse en de Baje Studio rok Anna. De Baje Studio rok Anna heeft mooie tulle lagen en de onderrok is gemaakt van de mooi creme 3D bloemen stof. Dit geeft een unieke uitstraling. Deze items uit de nieuwe zomercollectie zijn met elkaar te combineren maar ook zeker met de andere items van Baje Studio. De Baje Studio blouse Neale is bijvoorbeeld leuk te combineren met de Baje Studio rok Anna of de Baje Studio rok Lismore. De Baje Studio jurk Yala is wel een van onze favoriete. Een mooi losvallend model. Het voordeel van deze Baje Studio jurk Yale is dat je gelijk klaar ben. Je kan bijvoorbeeld de Baje Studio jurk Yala nog combineren met een leuke kniekous of maillot van Mp Denmark, Meia Pata of Jc castella. Dit zijn prachtige merken kinderbeenmode van de allerbeste kwaliteit. Qua stijl is Mp Denmark goed te combineren bij Baje Studio.

  

© 2015 - 2024 Hij & Zij boutique | sitemap | rss