Sorteer op

SHOP SALE >>

Martin Aranda

 

Martín Aranda is een kindermodekledingmerk met meer dan een halve eeuw ervaring in de sector. Het merk bestaat al vanaf 1965, De oprichter van het bedrijf Martín Aranda e Hijos.

Martin Aranda staat bekend om de prachtige kwaliteit baby en kinder kleding. De hele prodectie hebben ze in eigen hand en dus is het 100% made in Spain!

 

Gebreide boxpakjes

Bij het kiezen van gebreide boxpakjes voor je baby is het belangrijk om rekening te houden met de seizoenen en de temperaturen in je omgeving. In warmere maanden kun je dunne gebreide boxpakjes kiezen, terwijl je in koudere maanden beter een boxpakje kan kiezen die wat dikker is en de baby lekker warm kan houden. Vergeet ook niet om de maat van het boxpakje af te stemmen op de leeftijd en grootte van je baby, zodat het goed past en comfortabel zit. De gebreide boxpakjes van Martin Aranda zijn de perfecte keuze. Martin Aranda maakt in de zomermaanden de boxpakje van 100% en zijn ook vaak dun gebreid en in de winter maanden worden de gebreide boxpakjes gemaakt van 100% acryl die zijn ook vaak dikker gebreid en heerlijk warm voor de baby.

Neutrale babykleding

Martin Aranda produceerd ook een prachtige neutrale babykleding lijn. Het mooie van neutrale gebreide babykleding is dat het tijdloos is en gemakkelijk kan worden doorgegeven aan andere baby's of zelfs bewaard als aandenken. Gebreide stukken hebben vaak een ambachtelijke uitstraling en voelen zacht aan op de gevoelige huid van een baby. Ze kunnen ook handgemaakt worden door familieleden of vrienden, wat ze extra bijzonder maakt.

Kwaliteit

Bij Hij&Zij boutique vind je babykleding gemaakt van de allerbeste kwaliteit. De baby en kinderkleding zijn gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke materialen zoals biologisch katoen, merinowol of bamboe. Deze materialen zijn zacht voor de huid, ademend en hypoallergeen. De kwaliteit van kleding vaak overeenkomt met de prijs, dus wees bereid om te investeren in duurzame en hoogwaardige kleding voor je kinderen. Het kan de moeite waard zijn, omdat hoogwaardige kleding langer meegaat en het comfort en welzijn van je kinderen kan verbeteren.

 

© 2015 - 2024 Hij & Zij boutique | sitemap | rss