Paz  Rodriguez

PAZ Rodríguez ontwerpt en vervaardigt baby kindermode met een eigen, delicate en elegante stijl gebaseerd op aandacht voor detail en ambachtelijke ervaring. Het bedrijf bestaat als sind 1970.

Het merk is een toonaangevend internationale bedrijf op het gebied van baby kindermode, omdat het trouw blijft aan zijn traditie van traditie en ambachtelijke productie, samen met zijn waarden van verbetering, eerlijkheid en inzet.

Bovendien worden de collecties ontworpen en vervaardigd in Spanje , waarbij processen en handwerk worden gecombineerd met geavanceerde technologie en geavanceerde infrastructuren.

De baby- en kinderkledingcollecties en accessoires voor kinderverzorging bevatten unieke gebreide ontwerpen, exclusieve prints en een grote verscheidenheid aan tijdloze kledingstukken aangepast aan nieuwe trends.


Paz  Rodriguez babykleding

Ontdek babykleding en accessoires om je pasgeboren baby te kleden met het zachtste breisel en de meest delicate stoffen. Subtiele katoenen newborn collecties (0 - 12 maanden) met mooie designs vergezeld van kant en stoffen, zoals plumetis of organzas, rijk aan details om de newborn liefdevol te kleden. De babycollecties (3 - 48 maanden) blinken uit door comfortabele, lichte kledingstukken met verfijnde en verzorgde lijnen, met figuratieve en exclusieve prints geïnspireerd op de natuur.


 

© 2015 - 2021 Hij & Zij boutique | sitemap | rss