Sorteer op


Gebreide babypakjes of setjes

Wat zo fijn is aan de gebreide babypakjes of setjes, ze zijn gemaakt van de meest zachtste materialen. De meeste merken maken in de zomer de gebreide pakjes of setjes van 100% katoen. In de winter gebruiken veel merken 100% dralon, dit is iets warmer en voelt nog zachter aan als katoen. Heerlijk voor de winter dus. De gebreide babypakjes zijn verkrijgbaar in de maatjes 50 - 68. De gebreide pakjes of setjes zijn verkrijgbaar als boxpakje of 2 delig. Mac Ilusion heeft zelf setjes met bijpassend mutsje en of slofjes. De gebreide setjes zijn ook erg leuk om cadeau te doen. Is het een cadeautje of kraamcadeautje geef dit aan ons door en wij maken er een leuk cadeautje van.


​Babypakjes snel geleverd

Heeft uw kleine vriendje binnenkort een feestje of andere speciale gelegenheid waarvoor hij een leuk truitje, babypakje of rompertje nodig hebt? Of is het gewoon tijd voor iets nieuws? Wij verzenden uw bestelling binnen 1-2 werkdagen. Heeft u de bestelling de volgende werkdag al nodig, laat het ons dan even weten. Wij doen ons best en zorgen ervoor dat u de bestelling de volgende werkdag al in huis heeft.


Babypakjes meisje

Babypakjes kunnen niet ontbreken in de kast van jullie kleine meisje. De pakjes zijn ideaal voor jou pasgeboren baby. De pakjes zij comfortable en houden je baby lekker warm. Naast dat de babypakjes lekker zitten, zien ze er door de verschillende stoffen en kleuren ook nog eens super leuk uit. De pakjes zijn door de drukknoopjes of bij de gebreide pakjes gewone knoopjes gemakkelijk aan en uit te trekken. De populaire gebreide pakjes van de merken Babidu, Wedoble, Laranjinha, Patachou, Tutto Piccolo, Pangasa, Mac Ilusion, Artesania Granlei en Petit Oh zijn verkrijgbaar in de maatjes 50-68. De meisjes babypakjes zijn te leuk voor jou kleine meisje. Een leuke tip is om de gebreide broekjes met korte broekjes te combineren met de kniekousjes of maillots van Condor. Bij Hij&Zij boutique vindt u een groot assortiment aan Condor sokjes, maillots en kniekousen. Combineer bij elke outfit de juite kleur.

 

 

© 2015 - 2024 Hij & Zij boutique | sitemap | rss