Baby jasjes unisex

Omdat de temperatuur in Nederland nog al eens te wensen overlaat is een goede babyjas een item dat zeker niet mag ontbreken in de garderobe van uw kleine. Een babyjas gebruik je op het moment dat je met kindje lekker naar buiten gaat. Dit kan zijn in de maxi-cosi of kinderwagen. Het zorgt dan voor extra warmte. De babyjasjes zijn gemaakt van zachte en soepele materialen, hierdoor zit het voor je kindje heerlijk comfortabel. Vooral in het voor- en najaar en in de winter kan een babyjasje erg handig zijn. Bij Hij&Zij boutique vind u jasjes voor zowel jongens als meisjes. Wat unisex babykleding onderscheidt van babyjasjes die specifiek voor jongens of meisjes is, is dat het neutrale kleuren heeft. Vaak is dit wit, off-white en grijs of zand. Unisex babyjasjes verkopen wij alleen in kleine maatjes, omdat het na de geboorte leuker is om uw kleine in babykleetjes te steken voor een jongen of een meisje. 


Gebreide babyjasjes unisex

Onze toch wel favoriete babyjasjes zijn toch wel de gebreide babyjasjes. Deze zijn heerlijk comfortabel en lekker warm voor je kleine. De gebreide babyjasjes zijn gemaakt van heerlijk zacht katoen of dralon. De gebreide babyjasjes zijn verkrijgbaar in diverse zachte kleuren zoals lichtblauw, lichtroze, grijs, oud groen en wit. Ze sluiten gemakkelijk met knoopjes aan de voorzijde. De gebreide jasjes in de kleuren wit, off white, grijs en zand zijn zeer geschikt voor als het geslacht van jullie kleine nog niet bekend is. De gebreide jasjes van Pangasa zijn gemaakt van 100% katoen en zitten heerlijk comfotabel. De gebreide jasjes zijn gemakkelijk aan en uit te trekken en sluiten met knoopjes aan de voorzijde.


Snelle levering

Is uw kleine net geboren en wilt u een jasje in de juiste kleur bestellen? Of heeft u een leuk cadeautje of kraamcadeautje nodig? Dat kan, wij verzenden uw bestelling binnen 1-2 werkdagen. Heeft u de bestelling de volgende werkdag al nodig laat het ons dan even weten, en wij zorgen er voor dat je het de volgende werkdag al in huis heeft.  


 

© 2015 - 2024 Hij & Zij boutique | sitemap | rss