Sorteer op

Baby jasjes

Omdat de temperatuur in Nederland nog al eens te wensen overlaat is een goede babyjas een item dat zeker niet mag ontbreken in de garderobe van uw kleine. Een babyjas gebruik je op het moment dat je met kindje lekker naar buiten gaat. Dit kan zijn in de maxi-cosi of kinderwagen. Het zorgt dan voor extra warmte. De babyjasjes zijn gemaakt van zachte en soepele materialen, hierdoor zit het voor je kindje heerlijk comfortabel. Vooral in het voor- en najaar en in de winter kan een babyjasje erg handig zijn.


Gebreide babyjasjes

Onze toch wel favoriete babyjasjes zijn toch wel de gebreide babyjasjes. Deze zijn heerlijk comfortabel en lekker warm voor je kleine. De gebreide babyjasjes zijn gemaakt van heerlijk zacht katoen of dralon. De gebreide babyjasjes zijn verkrijgbaar in diverse zachte kleuren zoals lichtblauw, lichtroze, grijs, oud groen en wit. Ze sluiten gemakkelijk met knoopjes aan de voorzijde.


Gebreide babyjasjes met bond

De gebreide jasjes met bond zijn bij ons verkrijgbaar in de winter. Deze gebreide babyjasjes met bond zijn super gaaf en maken het jasje helemaal af. De jasjes zijn verkrijgbaar van de merken Pangasa en Mac Ilusion. Hij&Zij boutique leverd de jasjes binnen 1-2 werkdagen.

© 2015 - 2024 Hij & Zij boutique | sitemap | rss