Sorteer op

 

Condor baby en kinder sokken

Hij&Zij boutique heeft een mooie collectie baby en kinder sokken van Condor. De sokjes zijn verkrijgbaar in 0 - 24 maanden en in diverse lichte tinten zoals wit, roze en ecru. De Condor sokjes zijn er voor zowel jongens als meisjes. Voor de meisjes zijn er diverse opengewerkte sokjes. Dit is heelijk luchtig en het staat super lief. De sokjes zijn ook erg leuk op cadau te doen. En weet je wat zo leuk is? Wij maken er een leuk cadeautje of kraamcadeautje van. 


Over Condor

Cóndor-CND is een kindermodemerk  in kniekousen, sokken en maillots. Condor wordt ontworpen en gemaakt in Barcelona. Condor bied na vele jaren ervaring een geweldige collectie van de allerbeste kwaliteit. De collecties worden voornamelijk gemaakt van Natuurlijke materialen en worden zorgvuldig afgewerkt. Exclusieve ontwerpen en een universum van kleuren maark  de Condor beenmode zo uniek. 


Condor sokjes online

Bij Hij&Zij boutique de leukste Condor sokjes online. Bestel eenvoudig en snel. Wij verzenden uw pakketje binnen 1-2 werkdagen. Vragen over de kniekousen of misschien de maat? Wij helpen u graag.

 

© 2015 - 2024 Hij & Zij boutique | sitemap | rss