SHOP SALE >>


OVER CONDOR

Cóndor-CND is een kindermodemerk  in kniekousen, sokken en maillots. Condor wordt ontworpen en gemaakt in Barcelona. Condor bied na vele jaren ervaring een geweldige collectie van de allerbeste kwaliteit. De collecties worden voornamelijk gemaakt van Natuurlijke materialen en worden zorgvuldig afgewerkt. Exclusieve ontwerpen en een universum van kleuren maark  de Condor beenmode zo uniek. 


Condor beenmode

De Condor beenmode is een begrip in de kinder beenmode. De Condor maillots, kniekousen en sokken staan bekend om hun hoge kwaliteit en perfecte draagcomfort. Wij verkopen een mooie selectie aan maillots kniekousen en sokken. De condor maillots in verschillende modellen en kleuren. Condor maillots met stikken. De opengewerkte maillots en de bekende kabel maillots in diverese kleuren. Naast de Condor maillots verkopen we een ruime keuze aan Condor kniekousen en sokken. Zowel de kniekousen en de maillots zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. 


Condor online bestellen

De Condor beenmode is gemakkelijk online te bestellen. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste kleur stuur ons gerust een berichtje. Wij helpen je graag verder. Je kan ons gemakkelijk bereiken via whats app. (contact). Een grote collectie aan Condor maillots, Condor kniekousen en Condor sokken is er bij ons in voorraad. Wij steven erna de Condor maillots elke twee weken aan te vullen. Heb je een bepaalde kleur nodig uit de Condor beenmode maar is deze niet bij ons in voorraad kunnen wij kijken of we deze voor je kunnen bestellen. 


Condor kniekousen online

De Condor kniekousen zijn een echte aanrader! Zeker voor het voor en najaar zijn de Condor kniekousen perfect. De Condor kniekousen zijn verkrijgbaar in diverese modellen en kleuren. Door de ruime keuze aan kleuren vind je bij elke outfit wel een bijpassende kleur. Welk model van de Condor kniekousen met je kiezen bij je outfit? Dat blijft natuurlijk heel persoonlijk. De ene wil de outfit rustig houden en van de ander mag het gerust met meer kleur. Wij adviseren bijvoorbeeld bij een bewerkt jurkje, rokje of bloomer het kniekousje rustig te houden. Kies dat een model wat rustig toont. Denk hieraan aan een Condor kniekous met kabel of de Condor kniekousen waar alleen de zijkant is opgegewerkt. Bij een effen jurkje, rokje of bloomer kan je gerust kniekous kiezen die meer is opengewerk. Condor heeft hier meerdere varianten in. De opengewerkte kniekousen of de opengewerkte kniekousen met strik. De opengewerkte Condor kniekousen zijn ook zeker geschikt voor de zomer!


Beste kwaliteit maillots

In de koude maanden is het heerlijk om de Maillots te dragen van Condor. Ze zijn heerlijk warm en super leuk om te zien. De meest populaire modellen zijn toch we het model met de kabel en het model waar alleen zijkant opengewerkt. De Condor maillots zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit en hebben de perfectie pasvorm. Wist je dat de Condor maillots ook zeker door jongens worden gedragen! Heerlijk warm voor onder hun broekje. Kies voor een jongens maillot het effen model of de Condor maillot met kabel.

© 2015 - 2023 Hij & Zij boutique | sitemap | rss