Sorteer op
Sorteer op

Mac Ilusion

Mac Ilusión is opgericht in 1969. Vanaf dit moment weten zij baby’s 0 tot 36 maanden stijlvol te kleden. De kleding is comfortabel en veilig voor de allerkleinsten. Ervaring, innovatieve ontwerpen en hoge kwaliteit hebben Mac Ilusión tot een toonaangevend internationaal bedrijf gemaakt. De babykleding "een tweede huid". Machines die het mogelijk maken kledingstukken te maken zonder naden die een maximaal comfort en aanpassingsvermogen aan het lichaam van elke baby garanderen, zijn opgenomen. Samen met het brede kleurengamma kunnen ze de meest complete collectie op de markt hebben.


Gebreide pakjes Mac Ilusion
De gebreide baby pakjes van Mac Ilusion zijn zeker een aanrader voor uw pasgeboren kleintje. De babypakjes worden in de winter gemaakt van Gemaakt van 100% dralon. Dralon is: Warm & zacht, Zeer huidvriendelijk, Kleurvast, Makkelijk wasbaar, Snel drogend. In de zomer maakt mac Ilusion de pakjes van 100% katoen. Omdat pasgeboren baby's alleen nog maar kunnen liggen is het heel belangrijk dat de babykleertjes van zachte materialen gemaakt zijn en dat ze comfortabel zitten. 


Mac Ilusion slofjes

Kent u de gebreide babyslofjes van Mac Ilusion? Deze zijn heel fijn! Je kan de slofjes gebruiken als sokje of over het sokjes heen dit is heerlijk warm. Het voordeel van de slofjes is dat je ze kan vast strikken, hierdoor blijven de slofjes goed zitten en blijven de voetjes van jou kleine heerlijk warm! De gebreide slofjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en varianten. De slofjes zijn verkrijgbaar in 0-3 maanden.


Mac Ilusion online
De gebreide baby pakjes van Mac Ilusion bestel je gemakkelijk en snel bij onze webshop. De gebreide pakjes van Mac Ilusion zijn verkrijgbaar in de maatjes 50 - 68. Wij leveren de gebreide pakjes binnen 1-2 werkdagen. De Setjes van Mac Ilusion zijn ook erg leuk om cadeau te doen.

© 2015 - 2023 Hij & Zij boutique | sitemap | rss