Artesania Granlei

Granlei heeft prachtige basic pakjes in zachte tinten zoals off white, lichtroze en lichtblauw. Bij Granlei staan de kwaliteit voorop. Ze maken de kleding op een traditionele manier, wordt één voor één beoordeeld, waarbij de grootste aandacht wordt besteed aan details om maximale kwaliteit te garanderen. De gebruikte materialen zijn geselecteerd op basis van hun kwaliteiten om de zorg te bereiken die de babyhuid nodig heeft en om het onderscheid te bereiken dat onze kleding kenmerkt. De gebreide pakjes zijn ook perfect als dooppakje.

 


Artesania Granlei dooppakjes

Granlei heeft prachtige gebreide pakjes in de kleur ecru. De pakjes zijn perfect als dooppakje. De truitjes zijn fijn gebreid en afgewerkt met prachtige details. Combineer de truitjes met de gebreide of katoenen broekjes van Granlei. De broekjes zijn verkrijgbaar in zowel lang als kort model. De korte broekjes combineer je met een maillot of kniekousje. Maak het dooppakje compleet met de gebreide mutsjes van Artesania Granlei.

Dooppakjes shoppen >>


Artesania Granlei online

Shop bij Hij&Zij boutique de prachtige collectie van Artesania Granlei online. De gebreide pakjes, broekjes, mutsjes en dooppakjes leveren wij binnen 1 - 2 werkdagen. 


Gebreide babypakjes of setjes

Wat zo fijn is aan de gebreide babypakjes of setjes, ze zijn gemaakt van de meest zachtste materialen. De meeste merken maken in de zomer de gebreide pakjes of setjes van 100% katoen. In de winter gebruiken veel merken 100% dralon, dit is iets warmer en voelt nog zachter aan als katoen. Heerlijk voor de winter dus. De gebreide babypakjes zijn verkrijgbaar in de maatjes 50 - 68. De gebreide pakjes van Granlei gaan zelf tot maatje 80. De gebreide pakjes of setjes zijn verkrijgbaar als boxpakje of 2 delig. Mac Ilusion heeft zelf setjes met bijpassend mutsje en of slofjes. De gebreide setjes zijn ook erg leuk om cadeau te doen. Is het een cadeautje of kraamcadeautje geef dit aan ons door en wij maken er een leuk cadeautje van.

© 2015 - 2022 Hij & Zij boutique | sitemap | rss