Sorteer op
Sorteer op

Doopkleding

Bij Hij&Zij boutique vind u prachtige doopkleding voor uw baby. De doopkleding is geschikt voor zowel jongens als meisjes. De doopkleding bij ons zijn fijn gebreide pakjes van de merken. Mac Ilusion, Wedoble, Artesania Granlei en Pangasa. De de meeste doopkleding is verkrijgbaar in de maatjes 50 - 68. Artesania Granlei heeft de pakjes zelfs tot maatje 80. Shop de dooppakjes gemakkelijk online of natuurlijk bent u ook van harte welkom in ons winkeltje aan huis om te dooppakjes te komen bekijken. Komt u van ver maak voor de zekerheid een afspraak met ons.


Artesania Granlei dooppakjes

Granlei heeft prachtige gebreide pakjes in de kleur ecru. De pakjes zijn perfect als dooppakje. De truitjes zijn fijn gebreid en afgewerkt met prachtige details. Combineer de truitjes met de gebreide of katoenen broekjes van Granlei. De broekjes zijn verkrijgbaar in zowel lang als kort model. De korte broekjes combineer je met een maillot of kniekousje. Maak het dooppakje compleet met de gebreide mutsjes van Artesania Granlei.


Dooppakjes online

Granlei heeft prachtige basic pakjes in zachte tinten zoals off white, lichtroze en lichtblauw. Bij Granlei staan de kwaliteit voorop. Ze maken de kleding op een traditionele manier, wordt één voor één beoordeeld, waarbij de grootste aandacht wordt besteed aan details om maximale kwaliteit te garanderen. De gebruikte materialen zijn geselecteerd op basis van hun kwaliteiten om de zorg te bereiken die de babyhuid nodig heeft en om het onderscheid te bereiken dat onze kleding kenmerkt. De gebreide pakjes zijn ook perfect als dooppakje.Shop bij Hij&Zij boutique de prachtige collectie van Artesania Granlei online. De gebreide pakjes, broekjes, mutsjes en dooppakjes leveren wij binnen 1 - 2 werkdagen


 

© 2015 - 2021 Hij & Zij boutique | sitemap | rss