Sorteer op
Sorteer op

MAC ILUSION SETS

Woh! Wat zijn ze gaaf! Een setje van Mac Ilusion kan niet ontbreken in de kast van jou kleine. De gebreide sets bestaan uit 2,3 en 4 delige setjes. In de 2 delige setje zit een gebreid truitje met een bijpassend broekje. In de 3 delige sets zit een gebreid truitje met een bijpassend broekje en een mustje of kapje. De 4 delige sets bestaat uit een truitje met een broekje en een bijpassend mutsje of kapje en een paar gebreide slofjes. De sets zijn ook erg leuk om cadeau te doen. En weet je wat zo leuk is als u aangeeft dat het een cadeautje is pakken wij het leuk voor u in.

 

OVER MAC ILUSION

Mac Ilusión is opgericht in 1969. Vanaf dit moment weten zij baby’s 0 tot 36 maanden stijlvol te kleden. De kleding is comfortabel en veilig voor de allerkleinsten. Ervaring, innovatieve ontwerpen en hoge kwaliteit hebben Mac Ilusión tot een toonaangevend internationaal bedrijf gemaakt. De babykleding "een tweede huid". Machines die het mogelijk maken kledingstukken te maken zonder naden die een maximaal comfort en aanpassingsvermogen aan het lichaam van elke baby garanderen, zijn opgenomen. Samen met het brede kleurengamma kunnen ze de meest complete collectie op de markt hebben.

 

WAT NOG MEER?

Buiten de geweldige sets produceerd Mac Ilusion elk seizoen een super leuke collectie. De collectie bestaat uit gebreide jurkjes, gebreide vestjes is diverse kleuren, Baby slofjes, gebreide body's of rompers en luierbroekjes. 

 

 

© 2015 - 2021 Hij & Zij boutique | sitemap | rss