Condor sale online

Ook met korting shop u bij Hij&Zij boutique de leukste items zoals sokken, kniekousjes, maillots en vestjes. In de sale van condor gaan de artikelen vanaf 0 maanden - 4 jaar. Dat je met flinke korting kunt shoppen betekent ook dat niet alle maten beschikbaar zullen zijn. De verkoop zal hard gaan dus wees er snel bij! In onze outlet shop je voor zowel meisjes als jongens. Zijn de kriebels voor het koopjesjagen al begonnen? Bij Hij&Zij boutique bestel je eenvoudig en snel. Wij verzenden uw pakketje binnen 1-2 werkdagen. Vragen over de kniekousen of misschien de maat? Wij helpen u graag.

Condor

Cóndor-CND is een kindermodemerk  in kniekousen, sokken en maillots. Condor wordt ontworpen en gemaakt in Barcelona. Condor bied na vele jaren ervaring een geweldige collectie van de allerbeste kwaliteit. De collecties worden voornamelijk gemaakt van Natuurlijke materialen en worden zorgvuldig afgewerkt. Exclusieve ontwerpen en een universum van kleuren maark  de Condor beenmode zo uniek.


Kniekousen sale

Ook met korting shop u bij Hij&Zij boutique leuke kniekousjes. Kniekousjes zijn leuk te combineren onder een rokje of jurkje. Ook staan de kniekousjes geweldig onder een bloomer of kort broekje. De kniekousjes zijn verkrijgbaar in diverse zachte kleuren zoals wit, ecru, roze en lichtblauw. 

© 2015 - 2023 Hij & Zij boutique | sitemap | rss