Sorteer op
Sorteer op

Luierbroekjes 

Luierbroekjes voor een fotoshoot, feestjes of voor onder een prachtige jurk of rok. De luier zal niet te zien zijn door het broekje. De broekje voor over de luier zijn mooi afgewerkt en verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. Van onze mooie merken zoals Wedoble en Mac Ilusion. Het luierbroekje,  zit heerlijk bij warm weer. Ook worden de broekjes veel gebruikt voor onder een petticoat. Ook bij een fotoshoot staat een luierbroekje ook helemaal leuk.


Snelle levering

Heeft je kleine meid binnenkort een feestje of andere speciale gelegenheid waarvoor ze een leuk broekje, luierbroekje of bloomer nodig heeft? Of is het gewoon tijd voor iets nieuws? Wij verzenden uw bestelling binnen 1-2 werkdagen. Heeft u de bestelling de volgende werkdag al nodig laat het ons dan even weten, en wij zorgen er voor dat je het de volgende werkdag al in huis heeft. 


Luierbroekjes of bloomers als kraamcadeau geven!

Hoe leuk is het om een luierbroekje of bloomer als kraamcadeau te geven! Geef bij je bestelling aan als je het cadeau wil geven. Wij pakken het leuk voor je in. Zo is het een feest om te geven en een feest om het te krijgen.

© 2015 - 2022 Hij & Zij boutique | sitemap | rss