Onze Betaalmethoden

Betalen van uw bestelling op Hij&Zij boutique.nl kan op de onderstaande manieren. Direct nadat uw betaling is ontvangen, wordt uw bestelling verder verwerkt. 


 

               

IDEAL, direct betalen met uw eigen bank

Verwerking: direct

Gebruikt uw 'internetbankieren' bij één van Nederlands grootste banken, dan kunt u met iDEAL direct, eenvoudig en veilig afrekenen in de vertrouwde Internet-betaalomgeving van uw eigen bank. Als Internetbankierder logt u op de gebruikelijke wijze in bij de bank: u hoeft zich er niet voor aan te melden.

Meer informatie over iDEAL


Wij staan achter je

Verkeerde bestelling? Je betaalt niets. Kapotte of beschadigde producten? Je betaalt niets. Geen producten ontvangen? Dan betaal je ook niets

Betaal zoals jij dat wilt. Shop hoeveel jij wilt. Betaal hoe jij wilt.

Met Klarna betaal je nu of later. Net zoals jij bepaalt wat je koopt, bepaal jij ook hoe je betaalt!

Meer informatie over Klarna


 

 

Betalen bij afhalen.

Wilt u de bestelling betalen bij afhalen dat kan. U kan de bestelling contant bij ons afrekenen of met de pin betalen. 

Let op! 

In verband met mijn zwangerschap is ons winkeltje aan huis tijdelijk gesloten. Wij hopen vanaf maandag 2 juli 2018 weer voor u klaar te staan. 

Heeft u er voor gekozen de bestelling bij ons af te halen is dit mogelijk iedere werkdag tussen 19:00 en 20:00. Wij versturen een mailtje zodra uw bestelling bij ons klaar staat. Het is deze periode ook alleen mogelijk uw bestelling te betalen via de website! 

 

© 2015 - 2021 Hij & Zij boutique | sitemap | rss