Gebreide babyslofjes

De gebreide babyslofjes zijn geweldig voor baby's. Het verschil tussen babyslofje en babysokjes is dat de gebreide babyslofje beter aan blijven zitten. Dit komt door het koordje of lintje wat je om het enkeltje knoopt. Ze zijn zacht en lekker warm aan de voetjes en kunnen makkelijk uit- en aangetrokken worden. De gebreide babyslofjes zijn ideaal voor lekker comfortabele, warme voeten. Hij&Zij boutique leverd de gebreide babyslofjes binnen 1-2 werkdagen.


Gebreide slofjes jongens en meisjes

De babyslofjes voor jongens en meisjes in ons assortiment zijn fijn gebreid en zijn ideaal voor je pasgeboren jongen of meisje. Ze zijn gemaakt van katoen of draylon. De babyslofjes zijn licht van kleur, bijvoorbeeld wit, ecru, roze en lichtblauw. De gebreide babyslofjes zijn ook erg leuk om cadeau te geven. Natuurlijk kunnen wij er een leuk cadeautje of kraamcadeautje van maken. Super schattig dus!


Merken van de babyslofjes

De gebreide babyslofjes bij Hij&Zij boutique zijn van de merken Mac Ilusion en Pangasa. De gebreide babyslofjes zijn verkrijgbaar in 0-3 maanden. En weet je wat zo leuk is! De gebreide babyslofjes kunnen super leuk gecombineerd worden met de gebreide pakjes van Pangasa en Mac Ilusion. Het maakt de outfit helemaal compleet!


 

© 2015 - 2024 Hij & Zij boutique | sitemap | rss